Είδος σκληρού κεφαλοτυριού: Τοπικό τυρί από γάλα αγελάδας με ιδιαίτερα πικάντικη γεύση. Άρχισε να παρασκευάζεται στην Κέρκυρα τη δεκαετία του 1960, έχοντας ως πρότυπο το ιταλικό πεκορίνο.
Κορφού: Το κερκυραϊκό πεκορίνο
Είδος σκληρού κεφαλοτυριού: Τοπικό τυρί από γάλα αγελάδας με ιδιαίτερα πικάντικη γεύση. Άρχισε να παρασκευάζεται στην Κέρκυρα τη δεκαετία του 1960, έχοντας ως πρότυπο το ιταλικό πεκορίνο.


Φαιάκων Νήσος

Φαιάκων Νήσος

TΦαιάκων Νήσος. Ολόκληρη η Κέρκυρα σε ένα site.

Post A Comment: